Regnfull mandag, New Rock-sko og deilig musikk.

Har jobbet på kontoret hjemme idag. Butikken er kun åpen onsdag-fredag nå i februar i overgangen mellom butikk og kontor. Neste måned stenger nemlig Darklands i Henrik Wergelands gate, og jeg flytter til nytt kontor, hvor jeg skal drive Darklands nettbutikk og nettmagasin på full tid. Selv om butikken legges ned, blir nettbutikken nå mye større, og også oppdatert kontinuerlig.

Holder dere informert om flytting, åpningstider og alt her på bloggen, i tillegg til på nettsidene.

Så idag har jeg bare vært inne mens regnet har plasket ned utenfor. Ganske deilig å ha hjemmekontor da. Godt og varmt kontor, varm te, en selskapssyk pusekatt, og masse jobbing, alt akkompagnert av deilig musikk.

Har blitt helt hekta på Lana Del Rey i det siste. Hadde albumet hennes på repeat med en gang det kom ut. Så tok jeg en liten pause, og da jeg satt det på igjen idag, var det om mulig enda vakrere og mer fantastisk enn før. Bra tegn, en plate jeg kommer til å elske i lang tid. Anbefales!

Og så tilbake til noe av dagens arbeid. Har ordnet masse praktiske ting mht. flyttingen, tatt endel telefoner, og ikke minst oppdatert nettbutikken, - og blant annet lagt ut disse kick-ass-skoene fra New Rock! <3


New Rock-sko koster litt, men så er også kvaliteten deretter. Og når de i tillegg ser så kule ut, er de verdt hver eneste krone. Og sko kan man som kjent aldri få nok av, right? Skoene på bildet er nå tilgjengelige her. I nettbutikken ligger det i tillegg enda flere bilder av dem. :)

Husk å legge til darklands.no i favoritter, og sjekk innom jevnlig.
Nettbutikken blir oppdatert ofte fremover. :)

Vi har også en Facebook-side, hvor vi nærmer oss 1200 "likes". Del gjerne både den og bloggen til venner og kjente, her får du de siste nyhetene, og også oppdateringer når det blir lagt ut nye varer i nettbutikken.

Darklands på Facebook: https://www.facebook.com/?sk=nf#!/pages/Darklands/199787372186

Right, men da er blogg og nettbutikk oppdatert for dagen.

Legg gjerne igjen en liten kommentar, gøy å se hvem som leser bloggen.
Ha en fortsatt fin mandagskveld! :)

Therese.

2 kommentarer

Linn

21.02.2012 kl.19:35

Det er godt du fortsetter! Darklands må liksom være <3

Therese

21.02.2012 kl.21:33

Hei, Linn.

Godt å høre. Ja, må jo det. :)

Nettbutikken har jo vært hele tiden, og nå får jeg enda bedre tid til å prioritere den, så dette blir bra. :)

Skriv en ny kommentar

Darklands

Darklands

46, Kristiansand

Grunnlegger, eier og daglig leder av DARKLANDS - Fashion & Lifestyle. www.darklands.no www.facebook.com/darklands.no www.instagram.com/darklands.no www.darklands.blogg.no www.gothic.no

Kategorier

Arkiv

hits