Bilder fra Darklands nye Head Quarter! :)

Søndag kveld, rosa laptop på fanget, litt italo-disco fra Vision Talk på WiMp, og klar for et nytt blogginnlegg! :)

Har siden sist flyttet inn på nytt kontor, jobbet der i noen uker allerede, og er veldig fornøyd med hvordan ting er blitt. Darklands Head Quarter har nå adresse i Østre Strandgate 12 i Kristiansand, hvor vi har kontor og nettbutikk, som også fungerer som showroom/butikk.

Darklands har nå åpent hver torsdag fra kl. 11.00 - 18.00
+ etter avtale. (Er på kontoret hver dag, men det kan være greit å sende en melding eller ringe først, i tilfelle jeg skulle være ute et ærend eller jobber hjemmefra en dag.)

Så det er bare å stikke innom og shoppe selv om vi har flyttet!
Vi holder til i 2.etg. på hjørnet av Markensgate, over Triathlon-butikken. Det står skilt, så det skal være veldig greit å finne frem.Det går nå også an å bestille varer i nettbutikken, (www.darklands.no) forhåndsbetale for dem, og deretter hente varene selv på kontoret hvis du har mulighet til det. Dermed slipper du å betale porto, og betaler ingen ekstrautgifter!

 

Discokule, masse kule sko og boots.. <3

Og her er en liten fun fact om kontoret: Av alle kontorene i både 2. og 3. etg. er det akkurat på mitt kontor en diger safe, vel mer som et lite hvelv faktisk, inn i veggen. For mange år siden var det nemlig politistasjon her, derav den svære safen med intet mindre enn 3 (!) blytunge, solide dører. Ha! Så der kan jeg ha gullbarrer, diamantsmykker og andre ting man (i filmer vel å merke) pleier å legge i slike safer.Tok noen flere bilder av kontoret i helga, siden folk har etterlyst det. So here you go:


Capser, vesker og bag'er.PS: Her er 24 forskjellige nye navlepiercinger som er kommet inn på lager!
Disse er forøvrig satt ned til kr. 199,- pr. stk. nå. :)So what do you think? You like? <3

Husk å "like" oss på Facebook. Der får du alle de siste oppdateringene! :)

DARKLANDS
www.darklands.no

3 kommentarer

Skyggemare

16.04.2012 kl.01:35

Hehe, fine, rosa laptopen ;)

Dette ser jo veldig bra ut, Therese! :) Eget hvelv og greier..

Therese

16.04.2012 kl.10:23

Thank you!

Haha, ja må ha eget hvelv. :)

Skyggemare

16.04.2012 kl.12:08

Gleder meg til å komme å se! :)

Skriv en ny kommentar

Darklands

Darklands

46, Kristiansand

Grunnlegger, eier og daglig leder av DARKLANDS - Fashion & Lifestyle. www.darklands.no www.facebook.com/darklands.no www.instagram.com/darklands.no www.darklands.blogg.no www.gothic.no

Kategorier

Arkiv

hits