Planlegging av festivaler for 2015! :)

I dag har tiden blitt brukt til å oppdatere NETTBUTIKKEN, lage bannere, poste litt på INSTAGRAM, og også planlegge festivaler og events som vi skal dra på i 2015!

Det er absolutt på tide å dra ut og møte kunder og kjentsfolk igjen, det begynner å bli en liten stund siden nå. Fikk også en invitasjon her idag, til å ha stand på en rimelig stor event til sommeren, som nok kanskje blir aktuelt. Så nå planlegges det for fullt, avtaler signeres, innkjøpslister planlegges og skrives, og transport og logistikk organiseres.

Så jeg har opprettet en side hvor jeg kommer til å legge ut alle datoene så snart de er bekreftet. Linken finner du HER

Neste måned skal vi forøvrig ha stand på anime/mangafestivalen ANIMANGA i Arendal, sammen med Ravenheim Publishing. Tegneseriekurs, foredrag og cosplay-konkurranse er noe av det som skjer på Animanga, helgen 7. - 8. november. Håper å se noen av dere der!

Er det noen festivaler dere ønsker å se oss på? Ta kontakt, så skal vi sjekke det ut.Her er noen BILDER fra tidligere stands vi har hatt opp igjennom årene. :)

Therese/Darklands

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Darklands

Darklands

46, Kristiansand

Grunnlegger, eier og daglig leder av DARKLANDS - Fashion & Lifestyle. www.darklands.no www.facebook.com/darklands.no www.instagram.com/darklands.no www.darklands.blogg.no www.gothic.no

Kategorier

Arkiv

hits