Close Quarters - Rock n' roll på sitt aller beste!

Close Quarters (Grimstad, 03.10.2014)

Vi dro for å se The Quireboys, og endte opp med å bli nesten vel så imponert over oppvarmingsbandet.


Close Quarters. Foto: Mali Draconi (Ravenheim Publishing)

The Quireboys feirer 30-års jubileum i år og har vært ute på lang turnè. På konsertene i Norge hadde svenske Close Quarters fått jobben som oppvarmingsband, -  og bandet overrasket i svært positiv retning. Det er ikke til å unngå en sammenligning med et annet svensk band, nemlig Backyard Babies, noe som bare et stort kvalitetsstempel, så møtet med Close Quarters var absolutt en meget positiv overraskelse. Dette er et band som ser fantastiske ut på scenen, med gjennomført rock n' roll-stil, i trange jeans, bandanas, skinnjakker, sminke, og de kuleste gitarene. De spiller i tillegg sinnsykt fengende rock n' roll, og hele bandet viser en enorm spilleglede og har en utstråling som smitter over på publikum.

Det var dessverre få folk som hadde tatt turen til studenthuset Bluebox denne kvelden. Men selv med et beskjedent oppmøte, ga bandet alt, og var energiske som få, med et sinnsykt bra sceneshow. Som de selv sa etter konserten: "Vi spiller for dem som har kommet." En ydmyk og riktig innstilling.


Close Quarters. Foto: Therese K. Hermansen (Darklands Magazine/gothic.no)

Og det må liksom svensker til, for å få til et slikt band. Det har blant annet Hellacopters og Backyard Babies bevist før dem. Så hvis du liker nevnte band, er det bare å sjekke ut Close Quarters med det samme!

Bandet har holdt på siden 2006 og er utrolig samspilte. Med fengende låter som "Just for tonight", "My way or the highway", "Get ready for the good times" og "Let's put a smile on that face" er det ikke til å unngå og bli revet med. Undertegnede hadde samtlige sanger på repeat inni hodet i flere dager etterpå.

Det virket utvilsomt som det var et godt forhold mellom de to bandene ikveld, og Close Quarters ble hentet opp på scenen igjen under The Quireboys' siste låt "Sex Party", noe som var veldig kult å se. Bytting av gitarer og begge band på scenen samtidig var en verdig avslutning og fin opplevelse på kveldens to konserter.

Close Quarters imponerte ikveld, og jeg håper vi får se dem igjen i Norge snart, da foran et mye større publikum. Det fortjener de så absolutt!

Til dere som skal booke band til sommerens festivaler. Her er et lite tips: Ser du etter et utrolig fett liveband, med masse energi, utstråling, som spiller fengende feel-good rock n' roll, - ring Close Quarters!

Mer informasjon om bandet finner du her:
Close Quarters hjemmeside
Facebook

Instagram

Therese K. Hermansen
Darklands Magazine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Darklands

Darklands

46, Kristiansand

Grunnlegger, eier og daglig leder av DARKLANDS - Fashion & Lifestyle. www.darklands.no www.facebook.com/darklands.no www.instagram.com/darklands.no www.darklands.blogg.no www.gothic.no

Kategorier

Arkiv

hits